#20: Hjärter Sju

In Foto, Projekt 52 kort by Elin Atterstig2 Comments

Hjärter Sju Fotoprojekt

52 kort | Hjärter Sju

Nu ska luckorna fyllas i. Ingen julkalenderslucka alltså, utan jag pratar om de luckor, veckor som jag missade av mitt fotoprojekt förra året. Först ut blir ett foto med Linn bland björkarna, en idé jag fick under våren.

Tror jag sagt det förut, men jag älskar verkligen björkar. Så fort jag ser en björkskog så pirrar det till i magen och jag försöker lägga platsen på minnet för kommande fotograferingar. Jag märker dock att minnet sviker för i brist på annat hamnade vi till slut här, på en golfbana. Men inga golfbollar i huvudet blev det ;), och resultatet är vi riktigt nöjda med. Tack till Linn som ställde upp och till Ellen som lånade ut hatt!

Projekt 52 kort är ett fotoprojekt jag startat igång som går ut på att fotografera alla spelkort i en kortlek under ett år.

Kommentarer

Kommentera