#48: Klöver Kung

In Foto, Projekt 52 kort by Elin Atterstig2 Comments

Projekt 52 kort Klöver Kung Fotograf

52 kort | Klöver Kung

”Vad göör ni?” gick någon förbi och frågade. ”Vi tar bilder på Asta. Och på spelkort.” Inget konstigt, va? ;) Jo, men vi stod där i kylan och fotade spelkort alltså. Tillsammans med en så snäll och lugn häst som Asta. Nu vet jag inte om Anna, som äger hästen, håller med mig. Men när jag träffade Asta var hon stencoool. Världens coolaste häst har ni här. Med ett spelkortshalsband.

Angående kylan så var det mest synd om Asta egentligen, som dessutom var rakad. Men det blev riktigt häftigt på bild måste jag säga. Och det slog mig där och då (igen) att hästar är otroligt vackra. Hade vi inte stoppats av kylan hade jag nog aldrig slutat ta bilder.

Tack Anna! Och tack Asta!

Kommentarer

  1. De va jättekul :D Tanta skötte sig superfint! Du är så välkommen tillbaka, i sommar när man kan bada med henne kanske ;)

Kommentera