Artistporträtt: Hedvig Nettelblad – The Warmth Inside

In Artist, Foto by Elin AtterstigKommentera

Artistporträtt i ÖrebroFotografering i Örebro Fotografering i Örebro Fotografering i Örebro artistporträtt Fotografering i Örebro artistporträtt Fotografering i Örebro Fotografering i Örebro artistporträtt Fotografering i Örebro artistporträtt Fotografering i Örebro artistporträtt Fotografering i Örebro artistporträtt Fotografering i Örebro artistporträtt Fotografering i Örebro

Jag har fotograferat duktiga musikern Hedvig Nettelblad inför hennes EP som släpptes i januari i år. EPn heter The Warmth Inside och bilderna var planerade att användas för skivomslaget, därav temat.

Vi möttes vid Örebro Universitet och jag hade kollat ut några platser vi hade att välja på. Väldigt inspirerande och roligt planeringsarbete inför detta! Jag är så himla förtjust i bakgrunderna. Jag älskar björkar och har drömt om att få ha en plåtning bland dem någon dag. Och den där blandningen av trädstammar som växte upp huller om buller – åååh! Naturen har mycket att erbjuda.

För er som vill se skivomslaget och lyssna på låtarna så finns de på Spotify och iTunes. Rekommenderas! Låten Bought and sold är en favorit :)

Kommentera