Fotograf Elin Atterstig

Bröllop Emma och Anton

In Bröllop, Foto by Elin Atterstig2 Comments

Det var månaden juni. Världen stod i blom. Midsommarblomster och smörblommor kantade vägarna. Det var Emma och Antons bröllopsdag.

Vid Gussjöstugan i Ludvika planerades det för vigsel och fest. Emma och Anton hade bokat mig för 5 timmar och jag var med från förberedelserna inne i stan tills gästerna skulle sätta sig till bords i tälten utanför stugan och hugga in på maten.

Den här dagen ligger mig så varmt om hjärtat. Det var så roligt att det var just jag som fick äran att dokumentera Emma och Antons dag. Jag blev så förälskad i deras bröllopsplaner, detaljerna och tankarna de hade för dagen. Att gå bortom det traditionella och göra precis som en själv känner. Brudklänningen hade burits av Emmas mormor 50 år tidigare. När klänningen skulle sys om så hittade de av en händelse rester av tyget från när klänningen först syddes, så det gick att använda för att sy om överdelen. Brudbuketten var inte helt planerad utan skulle bestämmas på dagen. ”Vi får se helt enkelt vilka blommor som blommar i mammas trädgård den dagen!” berättade Emma under planeringsmötet. Så underbart fint!

Under dagen bjöd några vänner till familjen oss så snällt på lunch och lånade ut deras hem så att vi kunde fota porträtten på deras udde. Älskade tallar och fantastiska ljus! Vigseln hölls sedan på en stig som ledde ner till vattnet vid Gussjöstugan. Där bjöds det på en grön explosion i bakgrunden när solens strålar nådde björkarna. Musik spelades, glas skålades och tårar fångades upp när de rann ner för kinderna. Det var en strålande dag!

BröllopsförberedelserFotograf Elin AtterstigBröllopsförberedelserBröllopsförberedelser Bröllopsförberedelser Bröllopsförberedelser Bröllopsförberedelser BröllopsförberedelserbrollopsforberedelserFotograf Elin Atterstig brollop-ludvika Bröllopsfotograf Ludvika Fotograf Elin AtterstigBröllop LudvikaBröllopsfotograf LudvikaBröllop LudvikaFotograf Elin AtterstigFotografering bröllop Bröllop Ludvikabrollop-ludvikabrollopsfotografBröllop LudvikabrollopsfotografbrollopsfotografBröllop BröllopsfotografbrollopsfotografbrollopsfotografBröllopsfotografBröllopsfotografBröllopsklänningbrollopsklanningBröllopsfotograf brollopsklanningFotograf Bröllopbrudparvigsel-ludvikavigsel-ludvikavigsel-ludvikavigsel-ludvikavigsel-ludvikavigsel-ludvikaBröllopsfotografBröllopsfotografvigsel vigsel vigsel-ludvika vigsel-ludvika vigsel-ludvikagratulationer gratulationer Bröllopsfotograf Ludvika gratulationerBröllop LudvikaBröllopsdukning Musik Mingeldukning-brollopdukning-brollop Mingel bröllopbrollopsfotograf brollopsfotografbrollopsfotograf

Comments

Leave a Comment