Bröllopsfotograf Örebro

Bröllop vid Karlslunds Herrgård

In Allmänt, Bröllop, Foto by Elin Atterstig3 Comments

Bröllopsfotograf Örebro

Åh, fina Emelie och Marcus från ett bröllop i augusti!

Den här sommaren har bestått av många bröllopsfotograferingar och det fortsätter även i höst! Jag ser så fram emot mycket färg, färg, färg! Tänk oktoberbröllopen, när löven börjar falla, när vår natur består av flera färgnyanser av rött, orange, gul och grön.

Jag kommer snart ut med nästa års bröllopsprislista. Vill ni boka mig som er bröllopsfotograf för 2015 är ni självklart hjärtligt välkomna att höra av er redan nu! Ni mailar mig på elin@elinatterstig.se eller kontaktar mig här.

Vill ni följa vad som händer på mitt kontor/studion/i naturen så tipsar jag om att gilla mig på Facebook eller följa mig på Instagram!

Vi hörs!

Comments

Leave a Comment