Glännström Fotograf Örebro Elin Atterstig

Journalist Emma Glännström

In Foto, Porträtt by Elin Atterstig2 Comments

Fotograf Örebro Porträttfotograf Örebro 3 4 Fotograf Elin Atterstig Örebro Fotograf Elin Atterstig Örebro Paolos Örebro 8 9 10 Fotograf Örebro 1317 Glännström Fotograf Örebro Elin AtterstigFotograf Örebro Journalist Emma GlännströmPaolos ÖrebroPaolos Örebro19Redaktör Örebro Glännström 20 Porträtt Journalist

Jag har visat resultatet av webbuppdraget för Journalist Emma Glännström men jag har inte visat er bilderna som vi tog i samband med detta.

På fotodagen mötte jag upp Emma mitt i stan i Örebro och gick sedan vidare till restaurang Paolos för att ta några porträtt där också. Fantastisk miljö! Jag hade kollat ut denna pärla tidigare och bestämt mig för att det här måste jag använda i mitt arbete någon gång. Tur att jag sparat det i minnet för detta uppdrag. :) På eftermiddagen åkte jag sedan ut till Universitetet i Örebro för att fota vidare på Lösnummerkontoret där Emma arbetar. Där tog vi bilder i rollen som journalist och chefredaktör. Superrolig dag. Kändes som en ära att få ta porträttbilderna för en journalist!

Kommentarer

Kommentera