En linjal hög hamburgare

In Allmänt by Elin AtterstigKommentera

Fotograf Elin Atterstig work3

Foto: Henrik Johansson

De här bilderna tog min sambo Henrik på mig efter ett bröllopsuppdrag förra helgen. Jag hade jobbat på en helt underbar vigselplats mitt på landet nära Köping, och avslutade med en porträttfotografering på ett av fälten med det fina kärleksparet. Jag följde också med till deras festlokal för gruppbilden med 85 gäster! Väldigt roligt! Som alltid känns det lika ledsamt att lämna arbetet.

Efter jobbet firade jag och Henrik 10-årsdag tillsammans, vi hade verkligen en helt fantastiskt mysig kväll tillsammans. Vi brukar vara väldigt dåliga på att planera något firande, och i år hade vi ju firat i Malmö, men det blev restaurangbesök efter vägen i Örebro. Väldigt klokt av oss att gå in i en mataffär innan och plocka på oss stora godispåsen och snacks. När vi fick in maten med en linjal hög hamburgare undrade vi hur tusan vi skulle kunna äta upp allt det där som låg i bilen. ;)

Med godkänt från brudparet har jag visat en tjuvkik från bröllopsfotograferingen på min Facebooksida.

Kommentera