Lunedet Karlskoga

Familjefotografering i Lunedet

In Barn/Familj, Foto by Elin Atterstig5 Comments

Det var en av sommarens varmaste dagar. Jag mötte upp en jättemysig familj vid Lunedet i Karlskoga för 1 timme med massa bus. Det vill säga familjefotografering! Jag minns inte vad graderna stod på denna dag, men tänk er den svettigaste dagen. Vi fick ta en vattenpaus kan jag lova. ;)

Det jag minns är att jag lämnade Lunedet med ett leende på läpparna och hade en så fin känsla i hela kroppen! Att föreviga en familj mitt i allt bus, mitt i alla glada och ledsna miner, mitt i det som är vardagen. Uppåt neråt kors tvärs. Fullt röj! Relationen dem emellan, all kärlek. Syskon. Hur de retas, hur de kramas, hur de leker och hur de talar ett språk med varandra som ingen annan förstår.

Mitt i sommaren. På sommarens varmaste dag.

familjefotograf familjefotograf familjefotograf Lunedet Karlskoga familjefotograf familjefotograf Lunedet Karlskoga Fotografering familj Örebro län Fotografering familj Örebro län Fotografering familj Örebro län Fotografering familj Örebro län fotograf-lunedet Fotografering familj Örebro län fotograf-lunedet fotograf-lunedet fotograf-lunedet fotograf-lunedet fotograf-lunedet fotograf-lunedet fotograf-lunedet barnfotograf barnfotograf barnfotograf barnfotograf Lunedet KarlskogaLunedet Karlskoga barnfotograf barnfotograf barnfotograf Fotografering familj Örebro län barnfotograf Lunedet Karlskoga syskonfotografering syskonfotografering syskonfotografering syskonfotografering syskonfotografering Lunedet Karlskoga syskonfotografering Lunedet Karlskoga syskonfotografering  karlskoga-fotograf karlskoga-fotograf karlskoga-fotograf

Comments

  1. Men ÅHHHH vad fina bilder och HUR mycket jag saknar sommaren när jag ser det :) HÄr kom en jäkla massa snö inatt UCH! jag avskyr vinter och att frysa.

    Ha en kanon vecka!

    LOVE Maria på Inredningsvis

    1. Author

      Tack Maria! :) Vad roligt att det fick dig att minnas sommaren. :D Ha en fortsatt bra dag!

Leave a Comment