Vinterbröllop Örebro

Hej bloggen!

In Allmänt, Bröllop, Företag, Foto by Elin AtterstigLeave a Comment

Hej bloggen och hej 2016! Jepp, det har ju gått ett tag på nya året men jag har inte bloggat i år än, hähä. Så vi säger så!

Hej 2016! Jag har storartade planer för dig (tror jag, hoppas jag. Åtminstone står det så i mina papper ;)). Bland annat hoppas jag att det blir året då jag får liv i den här bloggen. Jag har en plan för hur det ska funka (så peppa mig nu!) och jag hoppas innerligt att jag håller mig till det.

Annars då? Jo.. januari, februari och mars är riktiga planerarmånader för en bröllops- och familjefotograf. Iallafall är det så för mig. Jag försöker lägga allt så när jag gör en årsplanering. Det jag inte hinner med (planering och annat arbete som sker i bakgrunden för att allt ska funka) under resten av året, det lägger jag till vinterhalvåret. Får jag en idé under sommaren så får det liksom vänta oftast. Om det inte är riktigt bråttom då såklart. Och om jag inte riktigt kaaan vänta. Ni vet en impuls och en bara vill göra det NU NU NU.

Yä. Nu är jag igång här på bloggen. Känns bra!

Idag har jag en jobblördag och jag har haft förmiddagen vid datorn. I eftermiddag ska jag in till Örebro för en träff med kollegor och ett företag som ska ha visning av sina produkter för oss. Ska bli så spännande att se! Här ska testas och klämmas!

Nu över till något av uppdragen jag haft hittills i år. Det här januaribröllopet kommer bli bloggat i sin helhet. Tills dess, så kommer här ett gäng som tjuvkik. Åh, du magiska vinterbröllop!

Vintern vid Karlslund Bröllopsfotograf Vinter Vinterbröllop Örebro Vinterbröllop Karlslunds Herrgård Örebro Örebro Karlslunds Herrgård Bröllopsfotograf

Leave a Comment