Fotograf i Karlskoga Degerfors

Hos Fotograf Elin Atterstig..

In Allmänt, Barn/Familj, Foto, Porträtt by Elin Atterstig3 Comments

..ser det numera ut så här! Jag håller nu till på Storgatan 8 i Degerfors. Här erbjuds en luftig och ljus dagsljusstudio som ett bra komplement eller alternativ till utomhusfotograferingar. Nu har ni möjlighet till båda sorter!

I dagarna har jag haft körkortsfotograferingar, bröllopsmöten, webbdesignuppdrag och skapandet av nya webbplatser till mina företagskunder. Superkul! Jag går också runt och klurar på när min egen hemsida ska få sig sin stora renovering. Den ska fyllas på med ny information i och med ny studio/kontor och många nya bilder i portfolion! Ser jättemycket fram emot att visa upp det jag har i planerna.

Busungar i studion :) Fotograf Degerfors Elin-Atterstig-8505

På bilden nedan har ni min fina disk vid entrén som jag målade några veckor innan inflytt. Ni har kunnat följa en del av flyttprocessen på Facebook och Instagram, men jag hoppas kunna blogga om det här också så småningom. Jag har dokumenterat mycket av hela resan hit och vill visa er alla bilder!

Fotograf i Karlskoga Degerfors

Kommentarer

Kommentera