Inför bröllop – Kim och Caroline

In Allmänt, Bröllopskonsultation by Elin AtterstigKommentera

Provbilder Bröllopskonsultation

Jag träffade ett bröllopspar på Åkerby Herrgård i Nora för en bröllopskonsultation. Paret ska gifta sig bland äppelträden där och gissa om jag längtar? Dessa bilder tog vi efter mötet, tänk vad vackert det kommer bli med all grönska. Oh ja, ja, ja!

Idag var det ännu ett bröllopsmöte på schemat och jag var i ett soligt Lunedet. Jag har dessvärre åkt på en bihåleinflammation som jag försöker tillfriskna från, men mötet och fotograferingen gav mig massor av energi tillbaka. Försöker göra så mycket som bihålorna tillåter just nu. Men dröjer jag på mailen denna vecka så vet ni varför. :) Jag hoppas vara tillbaka frisk och kry om ett par dagar.

Missa inte att tävlingen avslutas idag. Ni har kvällen på er att skicka in ert bidrag såklart. :)

Kommentera