Jobbet i bilder på Instagram

In Allmänt by Elin AtterstigKommentera

En fotografs arbete på Instagram

Senaste tidens jobb har jag flitigt uppdaterat om på Instagram. Använder ni den fotoappen och vill följa mig kan ni göra det via mitt användarnamn elinatterstig. http://instagram.com/elinatterstig#

Jag uppdaterar inte bara om jobb, utan även när jag hittar något jag vill föreviga i vardagen, saker som jag tycker är vackert.

Urvalet av bilder ni ser ovan visar att jag haft jobbdagar i Örebro med fotojobb, webbmöten, rekat fotoplatser i Karlskoga, redigerat bilder och gjort urval till kunder samt fotat mig själv i helgen när jag var på bröllopskonsultation i Nora. Ser ni vilken nörd jag var dagen till ära? Kameraörhänget fick jag av min kära mamma som jag delar fotointresset med. :)

Måndag nu och dags för en jobbvecka fylld med annat roligt! Först ut är en skiss till en hemsida som ska flyttas till verktyget WordPress och göras om. Denna vecka har jag inget arbete inbokat på mitt vanliga jobb där jag är kontorsassistent, så jag kommer även försöka ta lite ledigt nu under Kristi Himmelsfärd. Det är många fotograferingar inbokade ända fram till midsommar, så jag ska ladda batterierna.

Hoppas snart kunna återkomma med några bildbomber från uppdragen. :)

Kommentera