Bröllop på Santorini Bröllopsfotograf

Kärlek på Santorini

In Allmänt, Bröllop, Bröllopskonsultation, Foto by Elin Atterstig4 Comments

Bröllop på Santorini Bröllopsfotograf

Nu har jag så gott som landat i vad jag varit med om den senaste veckan. Den 29:e april for jag till den grekiska ön Santorini för att gå en 5-dagars bröllopsworkshop och hem kom jag med massor av inspiration, ny kunskap och nya erfarenheter! Under en hel vecka fotograferade vi enbart med fokus på bröllop. Helt otroligt vad jag trivdes.

Här kommer en tjuvkik på provfotograferingen vi hade med brudparet den första kursdagen. Magiskt ljus som heter duga <3 Jag är så tacksam för allt jag fått vara med om under denna resa och var det har tagit mig. Så fort jag gått igenom alla bilder kommer ni få se massvis med inlägg här på bloggen!

Comments

    1. Author

      Ja det stämmer, det var helt fantastiskt! Önskar man kunde leva om den veckan :)

Leave a Comment