Lite vårigt och 1-årsdag

In Allmänt by Elin AtterstigKommentera

knoppar från röda grenar ris

Igår bytte jag till en tunnare jacka och satte på mig ett par Converse istället för mina klumpiga vinterkängor. Och solglasögonen är på :) Det röda riset på bilden är utbytt till björkris som jag satte i under påskhelgen. Nu går jag bara och väntar på att även de ska slå ut.

Och annars då? Vad händer i företaget just nu?
Jo, jag planerar inför bröllopssäsongen, svarar på förfrågningar om webbdesignjobb som rullar in på mailen (kul!!), uppdaterar i shoppen, funderar lite kring firandet av företagets 1-årsdag och går runt med idéer till de vårfotograferingar som är planerade. Nu ska jag iväg på en barnfotografering och nästa vecka ska jag fota cv-bilder inne i stan i Örebro. Vi vill bland annat ta några bilder inne på en restaurang, så har hört av mig till dem om det är okej. Håller tummarna för att det blir ett ja!

Kommentera