När jag tar paus

In Personligt by Elin AtterstigKommentera

Elin Atterstig Fotograf Kontor Elin-0312 Elin Atterstig Stil Halsband Nyckel

.. kan det sluta med egobilder! Så här kan det se ut på kontoret när jag sitter och jobbar, eller snarare tar kort på mig själv. ;) Ni ser ju inte så mycket av kontorsdelen.

Jag har ju hemmakontor och jag trivs rätt bra med hur jag fått ihop det i min lilla hörna. Här har jag verkligen kört med ”man tager vad man haver”. Det är lite ont om plats helt klart och jag skulle behöva få upp hyllor. Men numera ligger även problemet i att jag skulle behöva fler kvadratmeter. Så vi får se hur det blir!

Nu ska jag vispa grädde till pannkakorna som sambon fixat till middag. Blåbärssylt blir det till. Få rätter låter väl så lockande som det just nu? Sedan ska jag lägga lite krut på den här bloggen så att jag kommer igång med uppdateringarna igen.

Hej så länge!

Kommentera