Hemsida wordpress

Ny design till Emma Glännström

In Projekt, Webb by Elin AtterstigKommentera

Hemsida wordpress

Emma Glännström behövde nya bilder och ny design till sin hemsida. Hon är journalist och redaktör och för hemsidans layout jobbade vi kring orden: tidning, stilrent och hårt. Jag ändrade bland annat bakgrund, headerbilden och typsnitten på rubriker och stycken. Emma önskade också att det i headern skulle stå hennes namn och att det också skulle fungera som hennes logotyp för användandet på visitkort med mera.

Menyn har också fått nytt utseende för denna layout och hennes sida för CV fick sig en makeover då Emma önskade att det skulle vara tydligare och mer lättläst med tydliga över- och underrubriker. Under kontakt har jag lagt till ett kontaktformulär. I mitt arbete har jag utgått från det WordPresstema som Emma tidigare använde, då hon var nöjd med det som var och det var också enkelt för mig att jobba utifrån.

Typsnittet på rubrikerna blev Old Standard TT och jag tycker att det passar så otroligt bra till denna layout. Riktigt snygg är den i den fetare stil som jag använder i headern till ”Journalist och redaktör”.

Resultatet? Det ser ni här.

Kommentera