Ny favoritlista Spotify Business

In Allmänt, Kontoret/Studion, Musik, Personligt by Elin Atterstig2 Comments

annaanders-3888

Jag lyssnar på väldigt blandad musik när jag jobbar. Här på kontoret/studion går låtlistor från Spotify med både akustiskt, rock, pop, jazz, blues, hårdrock. Ja jag gillar det mesta helt enkelt! Under en lång period hade jag glada peppande listor som favorit, ett tag spelades bara akustiskt. Och så igår fastnade jag för en ny spellista. Jag älskar när det händer! Denna gång är det en lugn harmonisk instrumental lista med det passande namnet Instrumental Paus. Åååh det gjorde verkligen sitt att jobba till! Lyssna bara på Dans För Två så märker du.

Det här passar särskilt bra vid jobb som bildbehandling. Idag ska jag göra klart bilder från en förlovningsfotografering som paret ska använda i sina bröllopsinbjudningar. Tror det kommer bli hur fint som helst!

Här hittar du listan och mitt konto för Spotify Business finns här.

Comments

Leave a Comment