Barnfotograf, Barnporträtt, Degerfors, Örebro

Ny hemsida och min tanke bakom

In Allmänt, Barn/Familj, Foto, Projekt, Webb by Elin AtterstigLeave a Comment

Tjoho! Har ni kollat in min nya hemsida än? Tidigare i veckan lanserade jag den äntligen efter mycket byggande. Oh vad vårigt det känns! Jag hoppas hemsidan ger en skön känsla nu och att det är kul att hänga här. En tanke bakom det hela var inte att bara få in våren i hemsidan utan även att få in färgerna som finns i mitt skyltfönster just nu. Jag jobbar mot att man ska känna igen sig om man varit i min studio och vice versa – om man besökt hemsidan ska man känna samma känsla i studioentrén.

Jag har gått omkring med planer för hemsidan i 1 år och det är så skönt att nu äntligen ha de funktioner som gör det mycket smidigare och lättare både för mig och för er! Numera kan man enkelt skicka en bokningsförfrågan eller köpa presentkort genom ”Boka” i menyn här ovanför. Hoppas ni gillar’t!

Såå.. vad händer på kontoret idag? Jag sitter och gör bildgalleri till denna goa småttings föräldrar. Det var en fantastiskt fin fotografering med en blandning av familjeporträtt och enskilda bilder på barnen. Något av det bästa jag vet att få föreviga! Idag skickas galleriet så de kan välja bilder och sedan kommer jag ta tag i flera bildbeställningar som kommit in. En leverantör kommer hit senare på möte också. Kul dag!

Barnfotograf, Barnporträtt, Degerfors, Örebro

Leave a Comment