Elin

Hej, jag heter Elin. Jag gillar chokladpraliner från Venchi, att tälta på festival, att gå i mina gummistövlar, att dansa när jag diskar och att känna på katt-tassar. Det är jag det!

Men nu är det inte mina kunskaper i chokladätning eller att dansa för att slippa disken som jag kan stå till tjänst med. Jag är bröllops- och familjefotograf. Jag utgår från Örebro i Närke men jag tar uppdrag över hela Sverige. Följ mig gärna på Instagram för att hänga med i det senaste!

 

Vi står i köket. Jag framför disken. Min sambo med matlagning. Det är en härlig dag, vi lyssnar på musik. Vi drar skämt efter skämt om något som bara är vi, något internt. Han tittar på mig, skrattar. Min mage pirrar och jag kan inte sluta le. Le för att vi är vi. Le för att jag vill plocka ner denna stund i en ask. Ett foto förevigar den här stunden, den här känslan. Att vi är vi. Hur glada vi gör varandra just i detta nu.Elin Atterstig

Fotograf Elin Atterstig

Jag har så långt jag kan minnas varit intresserad av foto och att få hålla en kamera i min hand. Men ibland kan det dröja en evighet innan man tar sig an sitt intresse. Jag har fotograferat sedan 2009 och började med konsertfoto, eventuppdrag och som fotograf på studenttidningen Lösnummer.

När jag för första gången kom i kontakt med
bröllopsfoto föll jag direkt. Det var sommar 2012 och jag hade startat mitt företag som fotograf. Jag hade länge trott att jag redan hade hittat mitt favoritmotiv (konserter) men när jag träffade på bröllopsfotografering hade jag hittat hem.

Jag vill berätta en
berättelse med mina bilder

Det är kärlek jag vill fotografera, det är familjer, det är everyday life, det är busiga blickar, stora leenden och de stillsamma, rogivande uttrycken. Det där som talar om att du hittat hem. Det som är du. Det som är ni. Och det som kan komma att bli 3. eller 4, eller 5,6,7,8. Eller bara ni 2.

Vad vill du berätta?