Projekt: 52 kort

In Foto, Projekt 52 kort by Elin AtterstigKommentera

52kort

Nu ska jag köra igång ett roligt projekt! Projekt 52 kort.

Vad är detta nu då? Jo, en kortlek har 52 kort. Ett år har 52 veckor. Jag kommer ta kort på 52 kort under ett helt år. Jag ville ge en utmaning till mig själv och något roligt projekt att hålla igång för att motiveras, peppas, inspireras och utvecklas! Och nu kanske ni undrar hur jäkla mycket man kan göra med ett spelkort. Men det finns mycket! Och i vissa fall kan det bli en utmaning helt enkelt. Jag gör det här även dels för att få igång på fantasin och hela tiden tänka nytt. Jag har redan skrivit upp 27 idéer till det här, haha ;)

Vilken kortlek ska jag använda? Ja, det var faktiskt en fundering jag hade. VILKEN KORTLEK TAR JAG? Tillslut bestämde jag mig för att använda den klassiska kortleken från Öbergs med originalfigurerna som de kommit att kallas.

Regler:
– Publicera en bild på bloggen innehållande ett valfritt spelkort ur kortleken varje söndag innan kl. 22.00 de kommande 52 veckorna.
– Redigering och manipulering i det oändliga är tillåten.
– Missar jag en vecka pga tidsbrist eller annat, så måste jag publicera i kapp dessa den följande veckan.

YÄY! NU VILL JAG BARA SÄTTA IGÅNG. Första bilden kommer imorgon!

Kommentera