Välkommen till min shop

In Allmänt, Foto, Shop, Tips, Webb by Elin AtterstigKommentera

Tavlor iphone skal kuddar
Vad innehöll rullen då? Jo, det var en provbeställning från min egen shop! Nu finns mina foton från mitt pågående spelkortsprojekt till försäljning som affisch och tavlor. Men ni kan även hitta kuddar och iphoneskal. Jag kommer fortsätta fylla på med fler produkter allteftersom.

Society6 är för övrigt en himla rolig sida som man kan hänga på i timmar. Så många duktiga konstnärer det finns. Vill ni handla från mig hittar ni min shop här: society6.com/ElinAtterstig

De kör fraktfritt då och då så jag kommer försöka vara noggrann med att informera här så fort det dyker upp erbjudanden. Produkterna skickas från USA. Vad jag beställde och hur det blev får ni se i ett annat inlägg. :)


Kommentera