Skyltar om

In Allmänt by Elin Atterstig1 Comment

Det är tyst från mig både här och på sociala medier. Det verkar väldigt lugnt, men bakom kulisserna händer mycket. Jag arbetar bland annat på flera webbuppdrag nu under januari. Det är också nu jag planerar, ställer om för det nya året och gör inköp. Planerandet består till stor del av nya prislistor, trycksaker, produkter, arbetsprover, ny hemsida, städa upp, rensa gammalt och skapa nytt. Jag skapar mer ordning i lokalen, det som jag inte hunnit med i och med att jag flyttade in mitt i högsäsongen. (Sedan rullade det bara på fram till julafton, vilket jag är sjukt tacksam för! <3)

Ja, jag skulle ju fatta mig kort här tänkte jag. ;) Jag antar att det jag vill säga är att det kommer hända saker. Snart. Jag måste bara få ordning på allt först, så bloggen står på paus ett litet tag till. Men tills dess visar jag här nu lokalen och mitt skyltfönster som jag skyltade om denna vecka. Jag hoppas ni gillar det och går förbi och kikar!

Prislista Bröllop 2015 Kontakta mig om du ska gifta dig i år (eller kommande år) och vill boka mig som bröllopsfotograf. Hittills är 50% av lördagarna bokade inför högsäsongen 2015! :)

Fotograf Degerfors Skyltfönster Porträtt Porträtt Degerfors Familj Fotograf Flaggor Skyltning

Comments

Leave a Comment