Vinnaren i tävlingen, Vårkärlek

In Allmänt by Elin AtterstigKommentera

jagmittjobb

Jag med kameran. Foto: Elin Branhammar

Vinsten i tävlingen Vårkärlek gick till Jennie Lindahl! Stort tack för alla som deltog, det var många underbara bilder och motiveringar och supersvårt att välja. Önskar jag kunde ge alla första vinsten, men ett tröstpris kunde jag dela ut till alla i alla fall. Det blev presentkort, vilket verkar ha varit mycket uppskattat. :)

Det som jag fastnade för i Jennies motivering och bild var att det fanns en väldigt fin tanke bakom, som gjorde mig rörd. Jennie hade en tanke kring hur bilderna skulle komma att användas och glädjas av andra än henne själv, och det är just precis det som är så fantastiskt med fotografier och som jag älskar med mitt jobb! Jag kan själv tänka mig glädjen hos den som kommer få nytta av dessa bilder. Mer kan jag inte avslöja nu då det är en överraskning.

Fotograferingen hade vi bokat in i måndags och jag är fullkomligt förälskad i bilderna som vi tog! Nu längtar jag tills jag kan visa dem.

Kommentera