Bröllopsmöte

In Allmänt by Elin AtterstigKommentera

Hej bloggen! Snart inleds min bröllopssäsong, och det ska bli såååååå roligt! Jag har haft bröllopsmöte och provfotografering med mitt brudpar tidigare i maj. Kul att man som fotograf alltid säger ”mitt” brudpar. 😁 Här är bilderna från det mötet! Vi träffades i Blå Bergen, där jag velat fota bröllop så länge, så det var riktigt kul att komma dit och se platsen. Tror bröllopet kommer bli helt fantastiskt. ❤️

Möte och provfotografering ingår i alla mina bröllopspaket, och det är något jag tycker är så viktigt! Att vi träffas innan och lär känna varandra lite mer. Ni får testa att stå framför kameran så kanske det blir mindre nervöst på själva bröllopsdagen och det är lättare att komma in i det. Ni får se lite hur jag jobbar så ni vant er vid mig bakom kameran! Hur som helst, här kommer bilderna. Det var så himla kul att få träffa er och barnen! ❤️

Ny hemsida!

In Allmänt by Elin AtterstigKommentera

Nu har hemsidan fått ett nytt utseende! Åååh vad kul! Känns så skönt. Nu finns det mycket mer information om hur en fotografering går till och dessutom nya roliga bokningsformulär!

Först ut här i bloggen får bli den här underbara höstfotograferingen. Här möttes vi vid 9.30 en oktobermorgon, och kolla ljuset! Så krispig och härlig morgon. Dessutom hade familjen tagit med sig bullar till mellis, vilket blev mysigt att fånga på bild.

Funderar mycket på hur bloggen ska fungera, hur ofta jag ska skriva här och vad den ska vara på den här nya hemsidan. Jag vet ju att det inte funkat förut att få till något regelbundet i bloggen. Vet inte hur många år den låg helt ouppdaterad heller, inte så kul när den finns där och är helt inaktiv. Ska jag ha en blogg här så måste den ju uppdateras. Men vet inte hur ofta? Vad kan jag ha för förväntningar och vad är en rimlig mängd som jag faktiskt kommer lyckas med? Ett inlägg i veckan? Eller typ två i månaden? Får fundera över jullovet!

Familjefotograf
Mamma och son
Familjefotografering
Hösten
Örebro län Karlslund
Familjefotograf Degerfors
Barnfotografering Närke
Familjefotografering
Höst