Bröllopsfotograf Örebro
Bröllopsbukett
Karlslunds herrgård Örebro
Är ni helt galet förälskade?
Elin Solros Fotografi
Hej, jag heter Elin och jag är upp över öronen förälskad i bröllop. Jag kommer antagligen bli det i er och era gäster också. Så ska vi göra det här tillsammans? Snälla, säg ja!

Tänk er en vän som följer er under dagen och förevigar alla dom små fina stunderna och samtidigt har x antal bröllop i bagaget av erfarenhet att dela med sig av? Jag vill vara exakt den!

Bröllopsfotograf I SVARTÅ, DEGERFORS, ÖREBRO LÄN
Lär känna mig 5 fakta om mig

Heja känslan!

Perfekt är tråkigt! Och jag hoppas ni också hejar mer på känslan än på perfektion. Naturligt, okonstlat och äkta.

First look bröllopsfotografering
Bröllopsfotografer

Heja ljuset!

Ljuset, ljuset, ljuset! Jag är g-a-l-e-n i ljuset. Det är min stora inspirationskälla.

Heja upplevelsen!

Hela er upplevelse är jätteviktig för mig. Jag jobbar för att skapa en lättsam och avslappnad känsla. Fotograferingen ska vara rolig, bekväm och trygg!

Gratulationer Bröllop

“Tack för den superfina trälådan och de fina korten. Det va stiligt alltihop! Vi är verkligen supernöjda med alla bilder från fotograferingstillfällena. Vi är också supernöjda med samarbetet med dig, vi tycker det funkat helt perfekt och du gjorde så vi kunde slappna av när vi fotograferades!”

Anders och Maria

Vi säger ja! Hur går bokningen till?

1


Det första ni gör är att kolla runt här på hemsidan för att lära känna mig och se om min bildstil är det ni letar efter. Önskar ni ljusa och färgglada i-stunden-bilder? Varma okonstlade bilder? Då är ni rätt! Jag är väldigt noga med val av platser och värnar om min stil och mitt sätt att arbeta på. Jag är inte för alla. Jag håller hårt i min stil och det är väldigt viktigt som kreatör att göra det för att du som kund ska veta vad du får och vad jag erbjuder. Lika många fotografer det finns, lika många stilar finns det. Så kolla runt här på hemsidan för att se om vi passar ihop!


2


Känner ni att YES, allt detta passar oss så HIMLA BRA? Känns det som en no-brainer och ni är redo att höra av er? Yääy! Ni fyller i bokningsformuläret längst ner på sidan och sedan svarar jag på det inom 3 arbetsdagar. Håller tummarna att jag är ledig just ER dag!

Om allt klaffar med datumet, och ni har fått svar på eventuella frågor eller funderingar så börjar det bli dags för att genomföra bokningen! Då faktureras bokningsavgift på 40% av paketets totalbelopp och ett avtal skickas ut. Bokningen är genomförd när påskrivet avtal och bokningsavgift inkommit. Då har ni ert datum garanterat!


3


När bröllopsdagen närmar sig är det dags att träffas! I alla mina paket ingår möte och provfotografering för att vi ska lära känna varandra bättre och gå igenom allt inför er dag. Detta möte tar jag gärna ca 2-4 veckor innan bröllopsdagen. Ni får testa på hur det är framför min kamera och ni får komma in i det lättare inför bröllopsdagen och vänja er med mig och kameran. Vi kollar även ut potentiell fotoplats för bröllopsporträtten.

Bilderna från provfotograferingen ingår, och en del vill använda bilderna till något under bröllopet, t.ex i någon trycksak, tavla eller bildspel, vilket ni självklart SKA göra!


4


ER stora dag är här, woho, yäy, high five! Vi ses på utsatt tid och har skitroligt rent ut sagt!

När dagen är slut gör jag backup på era bilder, och så snart jag bara kan ordnar jag en liten förhandstitt till er som skickas i ett bildgalleri. Dela det med nära och kära, som säkert också är nyfikna! Jag blir också bara glad om ni lägger upp bilder på Insta eller Facebook.

Slutfakturan skickas ut och betalas inom 10 dagar. Nu pågår det stora jobbet att göra ordning resten av era bilder för leverans!

Inom 4-8 veckor är leveransen av alla bröllopsbilder hos er. Allt levereras på ett vackert usb-minne på posten. Ni får också ett bildgalleri på webben med alla bilder så att ni enkelt kan dela bilderna. I ert bildgalleri kan ni göra beställningar på album, tackkort eller förstoringar. I mina större paket ingår även ett bildspel att skicka till nära och kära samt ett vackert album.

Fotograf Elin Atterstig
Vinden i håret
Bröllopsbukett

Mjuka

Jag jobbar med det mjuka ljuset och letar efter detta speciella ljus hela tiden. Efter 10 års erfarenhet av bröllopsfoto så är jag expert på att hitta det där ljuset som gör att hjärtat slår volter!

Färgglada

Jag lägger en sista touch på mina bilder genom redigeringen. Det är mycket färg och det är mycket ljus. Jag vill att det ska kännas nära verkligheten. Grönt får vara grönt och rött får vara rött. Älskar färg!

Ögonblick

Jag försöker fånga känslan och små små detaljer och ögonblick som ni själva kanske missar under dagen men som ni får ta del av sen genom alla bilder.


Vanliga funderingar

Du är inte ensam om att undra det här

Vad gör vi om det blir regn?

Säger så här: Omfamna vädret som blir på er dag! Det finns saker ni inte kan påverka på er dag. En av dom är vädret, så det bästa är bara att go with the flow så att säga. Min bästa gren! Oroa er inte, det blir superfina bilder även i regn! Vi fotar under paraply, under träd som skyddar eller utomhus under tak (t.ex en vacker veranda eller liknande). Jag har med mig två genomskinliga paraplyer som vi kan använda. Vi pratar även igenom detta på mötet och bestämmer en reservplats ifall det skulle regna sidledes. Men tänk ändå, vad vackert att gifta sig i regn? Tänk er en dans i regnet? Håller ni med mig? Ljuset blir dessutom magiskt efter regn och det är sällan som regnet står som spön i backen i mer än 10 minuter, i alla fall på sommaren, så oftast finns det luckor där vi kan få till bilder även utan paraply. 

  Vad har du för arbetssätt?

  Jag är lugn, jag är trygg. Jag är glad. Jag gillar raka puckar och tydlighet. Det bästa är när jag får höra att alla ser så avslappnade ut på mina bilder. Jag ogillar bilder där man försökt för mycket. För mig är fotografi att fånga det som händer, stunderna, det enkla, lättsamma, roliga, glädjefyllda, tårfyllda, känslomässiga. Livet. Kärleken. Man behöver inte försöka så mycket, det bara ÄR. Jag instruerar er mycket under porträttdelen, säger vad ni kan göra och ger er vägledning. Men jag är inte där och poserar er för hårt, eller är inne och petar i det som är ni.

  ”vi vill boka dig för 5 timmar, men vi kan inte betala hela den summan nu.”

  Såhär går det till: Betalningen delas upp i två fakturor! 40% betalas vid bokningen som en bokningsavgift för att ha ert datum garanterat. Resten betalas vid slutfakturan efter bröllopet.
  Bröllopsfotograf

  Hur funkar det om vi bokar 3 timmar nu, men vill öka antalet timmar senare?

  Det går jättebra! Ni kan utöka paketet senare om ni vill.

  Använder du våra bilder på hemsida och sociala medier?

  Det här regleras i avtalet som skickas ut vid bokning. Där kan ni kryssa om ni godkänner eller inte godkänner att jag använder bilderna. Jag respekterar självklart ett nej, man kan ha många olika anledningar till att inte vilja synas. Men jag blir såå glad om jag får er tillåtelse, det hjälper mig så mycket i mitt företag då det är ett måste för att kunna driva företag som fotograf - att ha en portfolio att visa upp! :)

  Tillkommer reseersättning?

  Reseersättning ingår inom Örebro län. För resor utanför länet tillkommer reseersättning på 35kr/mil. Men just nu gör jag mest bröllop inom Örebro län, men skicka en förfrågan om det gäller annat län så ser jag över möjligheten.
  Lantligt bröllop

  Vad händer om du blir sjuk?

  Om jag mot förmodan skulle bli sjuk och inte kan genomföra fotograferingen så försöker jag hjälpa er så långt det går att hitta en likvärdig ersättare. Jag är med i ett stort nätverk av fotografer i Sverige och har ett brett kontaktnät!

   "Vi är sjukt obekväma framför kameran"

   Inga problem! Jag skulle säga att alla jag pratar med om det här är obekväma framför kameran, det känns ju rätt konstigt att vara framför, eller hur? Vart-gör-jag-av-mina-händer-konstigt! Ingen av mina kunder är modeller eller har vana att vara framför en kamera. Jag kör inget poserande, utan ger exempel på vad ni kan göra och föreslår hur ni kan stå, men inget petande i det som är ni. Jag guidar er till att ni ska falla in i det naturliga. Jag gör hela fotograferingen avslappnad och lugn, och vi gör det här tillsammans. Ni kommer komma in i det till slut! Och kom ihåg: jag vill fånga det som är NI! Jag kallar också mina instruktioner för lekar. En del av fotograferingen blir väldigt lekfull och den andra delen lugnare. En instruktion kan vara "ställ er där borta och håll varandra i händerna och sedan går ni mot mig."

   Vad händer om kameran skulle strula? Har du någon extra back up?

   Jag har extra utrustning med mig! Extra kamera, extra minneskort, extra batterier och så vidare. Som professionell är man alltid förberedd på det oväntade. Efter bröllopsdagen gör jag även backup på alla bilder så de finns på fler ställen.
   Bröllopsringar
   Bröllopsdukning
   Lungsunds kyrka bröllopsfotograf
   Bröllopsfotograf Örebro
   Karlslund Örebro fotograf
   Bröllopsfotograf
   Image
   Fotograf
   Bröllopsfotograf
   Vigsel
   Vintern vid Karlslund
   Vinterbröllop Örebro
   Image
   Image
   Image
   Loka Brunn
   Rosett hund Bröllop

   "Åååå så roligt det var att kolla igenom bilderna - de är jättefina!! ❤ Har inte fått bildspelet förrän nu så sitter här och lyckobölar - sååå roligt att uppleva dagen och minnas tillbaka till alla känslor igen på det här sättet! Och det är ju vi som ska tacka dig för att du ville vara med, vi är så nöjda med resultatet hittills och vad smidigt du smög runt bland alla gäster, en märkte dig knappt! Var och hämtade tackkorten igår och vill bara skriva och säga vad fina de var! Tack för allt, vi är supernöjda med allt du har gjort!!”

   Victoria och Johan

   Berätta mer, mer, mer! vad har du för bröllopspaket?

   DET HÄR INGÅR I ER INVESTERING:

   • PDF-guide som skickas till er vid bokning
   • Full support innan, under och efter bröllopet
   • Planeringsmöte och provfotografering innan bröllopsdagen, inkl. bilder från denna fotostund
   • Alla utvalda bilder från er bröllopsdag, ca 70 st/timme, högupplöst i jpg-format
   • Bildhantering, redigering och leverans på usb-minne
   • Ett personligt bildgalleri att dela med nära och kära
   • Färg och svartvit version av samtliga bilder
   • Reseersättning inom Örebro län
   Det här ingår även i alla paket från 5 h - 8 h
   • Vackert linnealbum 30 x 30 cm inkl. 40 sidor (20 uppslag)
   • Bildspel med musikslinga med de bästa stunderna från er dag att skicka till släkt och vänner
   • 10% rabatt på tackkort med personlig design som jag skapar utifrån era bilder
   Bröllopsfotografering Familj

   1 h

   9 600 kr

   Kan t.ex användas till porträttfotografering

   3 h

   14 000 kr

   Kan t.ex användas till vigsel, gratulationer, porträtt

   5 h

   22 000 kr

   kan t.ex användas till förberedelser, vigsel, gratulationer, mingel, porträtt

   8 h

   28 000 kr

   kan t.ex användas till förberedelser, vigsel, gratulationer, mingel, porträtt, dukning, middag, golden hour-porträtt
   Produkter och tillval
   Utskrifter

   Framkallningar i hög kvalité på matt fotopapper.

   13×18 cm 195:-/st
   18×24 cm 250:-/st
   20×30 cm 295:-/st
   30×40 cm 450:-/st
   40×50 cm 650:-/st
   50×70 cm 850:-/st
   70×100 cm 1250:-/st

   Album

   Fotoalbum i hög kvalité med linneomslag. Boken designas omsorgsfullt av mig och ni behöver inte tänka på något mer än att godkänna korrektur. 3 justeringstillfällen ingår.

   20x20 cm, 14 sidor 1700:-
   20x20 cm, 30 sidor 3000:-
   30x30 cm, 30 sidor 4500:-
   Fler uppslag (2 sidor) 250:-/st

   tackkort

   Personligt designade, vikta kort. Jag designar korten och mailar er korrektur. Korrektur och vita kuvert ingår. En tidssparare!

   50:-/st

   "TACK, Elin!! Vi hämtade paketet med iver i veckan. Jag överdriver inte när jag säger att jag säkert spenderat 2 timmar per dag med att titta på bilderna. Vi är jättenöjda och du lyckades fånga hela dagen på ett "okonstlat" sätt, precis som vi ville ha det. Du är grym, Elin!”

   Jennie och Oskar

   Inför säsong 2023 / 2024

   När ska vi boka? Så fort datumet är bestämt är min rekommendation. Många gånger blir jag uppbokad 1 år i förväg, ibland sker det några månader innan bröllopet. Jag åtar mig högst 2 bröllop per månad. Jag vill hålla det så för att kunna ge 100% och att ni inte ska vara en i mängden. Jag vill ge er personlig service och support!

   Boka mig som bröllopsfotograf

   Woho! Vilken ära att just jag får vara med på er dag!

    Jag skickar sms-bekräftelse när jag svarat, för ibland hamnar mitt svar i skräppost. Kontrollera din skräppost-mapp om du inte fått svar från mig.

    • Bröllopsdatum:
    • Berätta om er och er dag
    • Jag som älskar roliga formulär måste ju ställa 3 skojiga frågor! Följande är mest för att jag ska lära känna er bättre, och valfritt att svara på.
    • Om ni bara fick äta en maträtt resten av ert liv, vad skulle ni välja?
    • Vilken är er favoritplats/stad?
    • Vilken låt hade spelats upp om ni vann ett pris och skulle gå upp och hålla ett tacktal tillsammans?